18.11.2022 Elsa

Vertaistuki ja nauru ovat parhaat lääkkeet – ja insuliini

Olemme äitini ja kahden muun äidin kanssa herätelleet lapsiperhetoimintaa Porvoon seudulle. Meillä oli ensimmäinen tapaaminen liikuntakeskus Kraftverkissä. Pääsimme aiemmin sisälle laittamaan tarjoilut esille. Perheitä odotellessa paikan päälle minä Elsa sain toimia koemaistajana. Jeee!!!

Ystävän kanssa mikään ei ole mahdotonta. Kuva: Elsa

Vertaistuki on erittäin tärkeää, ja olin tapaamisesta erittäin innoissani. Löysin myös uuden kaverin sieltä. Vertaistuki on mielestäni ERITTÄIN tärkeää. Me voimme toimia roolimalleina pienemmille deelapsille. Tapahtumassa ollut 3-vuotias deelapsi oli kertonut äidilleen, kuinka hän laskee itse hiilarimäärät, kun on minun ikäiseni. Kraftverkissä liikuttiin ja sitten herkuteltiin myös. Tän jälkeen vs nousi sinne 21:een. Hui ja jee! Mutta meillä oli kiva päivä ja varmasti jatkoa seuraa toiminnalle.

Muistakaa! ”Nauru on paras lääke”, tosin diabeetikolle insuliini on parempi. Näissä merkeissä jään kuuntelemaan rakastamaani Blackpink-bändiä.

Ystävänne Elsa

Vastaa

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *.

Deeblogin kirjoittajat

%d bloggaajaa tykkää tästä: