Blogi-info

Elämä diabeteksen kanssa ei ole aina helppoa, mutta sen kanssa on mahdollista tulla toimeen. Diabetes tuo elämän värikirjoon oman vivahteensa, mutta ei estä elämästä täysipainoista ja rikasta elämää. Toiset meistä inhoavat tätä tautia, toiset pitävät sitä jopa ystävänään. Mukanamme se kulkee aina. Tällä sivustolla eri elämäntilanteissa olevat diabeetikot ja heidän läheisensä jakavat kokemuksiaan diabeteksen kanssa elämisestä.

Blogin tavoitteena on toimia eräänlaisena verkossa tapahtuvana vertaistuen muotona. Blogia kirjoittaa seitsemäntoista tuiki tavallista (mutta aivan mahtavaa) vapaaehtoista kynäniekkaa. Sivuston tekstit on jaettu kolmeen pääkategoriaan: ykköstyyppiin, kakkostyyppiin ja diabeetikkolasten vanhempiin. Lisäksi mukana on yleinen kategoria, jonka tekstit eivät liity yleisesti mihinkään tiettyyn diabetestyyppiin tai välttämättä diabetekseen ollenkaan.

Deeblogi on Yksi elämä –hankkeen ylläpitämä verkkosivusto. Yksi elämä on Aivoliiton, Sydänliiton ja Diabetesliiton yhteinen RAY-rahoitteinen hankekokonaisuus, jonka tavoitteena on parantaa suomalaisten valtimoterveyttä suhteessa nykyisiin odotuksiin. Sivustoa toimittaa kolme Diabetesliiton työntekijää, Johanna Häme-Sahinoja, Reetta Korkki sekä Miika Rautiainen. Deeblogin kirjoittajien mielipiteet ovat heidän omiaan, eivätkä edusta Diabetesliiton tai Yksi elämän kantaa.

Toivottavasti nautit Deeblogin antimista ja viihdyt kanssamme pitkään!

Jos haluat antaa palautetta, ole yhteydessä!

tiedotus at diabetes piste fi

Tietoa evästeiden käytöstä

Sivustolla on käytössä Google Analytics -demografia- ja aihepiiriraportointi. Anonyymi kävijätilastointi perustuu selaimesi ja nettiyhteytesi välittämiin puhtaasti teknisiin tietoihin, eikä tässä tilastoinnissa saada tietoja itse kävijästä henkilönä. Demografia- ja aihepiiriraportointi kerää teknisen tilastoinnin lisäksi henkilökohtaisia kohderyhmätietoja, kuten ikä ja sukupuoli sekä aihepiiritietoja kiinnostuksen kohteista.

Raporteista selviää, kuinka moni sivuston käyttäjistä vierailee sivustolla tietyllä ajanjaksolla ja kuinka heidän käyttäytymisensä vaihtelee esimerkiksi sukupuolen mukaan. Jos eväste ei liity johonkin käyttäjään, kohderyhmätietoja ja aihepiirejä ei voida päätellä tilastoista. Google Analyticsin käytön voi halutessaan estää selaimen laajennusosalla.

Deeblogin kirjoittajat