Kirjoittajat

Kuvassa on kirjoittaja Anne Artukka läähyllyn edessä.

Anne Artukka

Olen perusterveydenhuollon diabeteslääkäri Turusta. Pidän kirjoittamisesta ja tuotan erilaista tekstiä joka työpäivä sairauskertomuksiin, lähetteisiin, lääkärinlausuntoihin, eViesteihin, sähköposteihin ja konsultaatiovastauksiin. Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta kirjoittaa Diabetesliiton blogiin, otin tehtävän mielelläni vastaan.

Näytä kirjoitukset ›

Deeblogin Vieraskynä

Vieraskynällä Deeblogiin kirjoittavat vakiokirjoittajien ulkopuoliset tarinoijat.

Näytä kirjoitukset ›

Anssi Lehto

T1D Lada 25 vuotta, pitkään monipistäjä ja 10/2015 alkaen pumppuilija. Pitkäaikaissokeri eli HbA1c eli hobis putosi Libren puolivuotisjakson aikana 53 mmol/mol:sta (7 %) 44:ään (6,2 %). Eläkeläisenä aikaa omahoidolle ja mukana diabetesseura T1D:ssä. Facebook: Insuliinipumppu ACCU-CHEK käyttäjät, FreeStyle Libre -käyttäjät, Lada-diabetes -vertaistukiryhmä, Insuliinipumppu minimed 640g ja minimed 670g käyttäjät ja Keinohaimaporukka.

Näytä kirjoitukset ›

Helmi Westergren

Näytä kirjoitukset ›

Jenni Kulo

Olen ykköstyypin diabeetikko Jumalan armosta vuodesta 1976. Minä en pelkää ketään, enkä mitään. Kunnioittaminen on asia erikseen.

Näytä kirjoitukset ›

Kalle-Ville Ruohonen

58 -vuotias maaseudulle rauhaa, hiljaisuutta ja itseään etsimään palannut oloneuvos - rauha ja hiljaisuuus ovat kyllä löytyneet... Luonnehdittu mm. melko iäkkääksi murrosikäiseksi ja maailman remonttimieheksikin. Luonto on elämäni eliksiiri.

Näytä kirjoitukset ›

Kirsi Stjernberg

Ikänsä deeykkösenä elänyt pohdiskelija, joka asustaa rintamamiestalossa miehen, 14-vuotiaan pojan ja 13-vuotiaan deetytön kanssa. Lisäksi meillä on nuori labradorinnoutaja, jota koulutetetaan diabeteskoiraksi. Suuntaan lenkkipolulle aina kun voin, ja koetan löytää aikaa myös uusien asioiden opiskeluun. Olen vihdoin oivaltanut, miten tärkeää on pitää huolta omasta jaksamisesta ja haaveista arkihässäkän keskellä, jota tupladee välillä urakalla haastaa.

Näytä kirjoitukset ›

Kirsi-Maria Hytönen

Näytä kirjoitukset ›

Laura Manninen

Ykköstyyppi taaperosta. Viestinnän ammattilainen, kirjailija, salibandyhöntsääjä ja hypokoirakokelas Inton onnellinen omistaja.

Näytä kirjoitukset ›

Liisa Laitinen

Avarakatseinen ja rento kolmenkympin rajapyykin ylittänyt perheenäiti Pohjois-Pohjanmaalta. Tämänhetkiseen elämääni parhaimman sisällön tuovat yksinkertaiset ja arkiset asiat, niistä nautin. Viiden hengen perheemme päiviin tuo oman lisänsä keskimmäisen pojan pumppuhoitoinen ykköstyypin diabetes.

Näytä kirjoitukset ›

Maaret Weide

Bloggaava martta. Luonnossa hortoilu, käsityöt ja marttailu lähellä sydäntä. Ykköstyyppi vuodesta 1975.

Näytä kirjoitukset ›

Maarja Metsaviir

Näytä kirjoitukset ›

Maria Rasalahti

Kahden pojan (10 v. ja 8 v.) ja 3 v. tytön äiti, joka hoitaa hektistä lapsiperheen arkea höystetynä esikoisen 1.tyypin diabeteksen haasteilla.

Näytä kirjoitukset ›

Miia Tuomaala

Näytä kirjoitukset ›

Miika Miettinen

33v aktiivisesti urheileva mies, joka asuu tätä nykyä Norjassa Kirkkoniemessä. Kirjoitan aktiivisesti urheilun ja diabeteksen yhteensovittamisesta sekä urheilusta yleensä. Kirjoittaa myös Susirajalta -blogia. - Instagram - Facebook

Näytä kirjoitukset ›

Mika Haulo

Sokerivammainen yrittäjä, joka koodaa, bloggaa ja pyöräilee. Päätoiminen verensokerininja ja täydellisen hobiksen tavoittelija. Suurimpina paheina suklaan yletön syönti ja liian pitkään valvominen. Kirjoittaa Sokerivammaisen opas -blogia.

Näytä kirjoitukset ›

Petteri Rantamäki

Näytä kirjoitukset ›

Pia Sivunen

Olen tamperelainen kakkostyypin diabeetikko, joka kiusaa kivaa ihmistä asettamalla itselleen jatkuvasti erilaisia tavoitteita ja aikatauluja. Viihdyn yhdistystoiminnassa mukavien, toimeliaiden ihmisten kanssa, ja olen koukussa sauvakävelyyn ja crosstraineriin. Mukavaa on myös pujahtaa saunan jälkeen puhtaisiin petivaatteisiin. Ei sitä nuorempana tajunnutkaan, kuinka pienistä jutuista voi tulla tyytyväiseksi.

Näytä kirjoitukset ›

Reija Helkkula

Metsäntuoksuinen koiraharrastaja, jonka perheeseen kuuluu kahdeksan tassua ja neljä jalkaa. Arkena pyöräilen hanatehtaalle, jossa toimin tuotetiedonhallinnan asiantuntijana. Vapaalla ollessa metsästän ja jäljestän bretagnenbassettien kanssa. Jänisjemma-blogiLinkedInPinterestTwitter

Näytä kirjoitukset ›

Salla Vähäkangas

Näytä kirjoitukset ›

Sari Pihlava

Ajatuksia elämästä ykköstyypin diabeetikkona, kirjoitettu vuosina 2015-2018.

Näytä kirjoitukset ›

Teija Sihvo

Ykköstyyppi vuodesta 1991. Kahden aikuisen tyttären äiti ja yhden miehen vaimo joulukuusta 1989. Monipuolinen ihminen, jota kiinnostaa kielet, liikunta, lukeminen, kirjoittaminen jne.

Näytä kirjoitukset ›

Deeblogin kirjoittajat