20.8.2016 Mika Haulo

Labiili diabetes on asenneansa

Labiili diabetes tulkitaan usein väärin. Jotkut ajattelevat, että se on jokin pysyvä tila, joka romuttaa omahoidon tulokset ja jolle ei voi mitään. Minäkin olen labiili diabeetikko – silti hobikseni on jo vuosia pysynyt 5,5 %:n tuntumassa. Katso video niin selitän lisää.

Lisää videoita Sokeriseuranta-kanavalla Youtubessa.

Sokerivammainen yrittäjä, joka koodaa, bloggaa ja pyöräilee. Päätoiminen verensokerininja ja täydellisen hobiksen tavoittelija. Suurimpina paheina suklaan yletön syönti ja liian pitkään valvominen. Kirjoittaa Sokerivammaisen opas -blogia.

Vastaa

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *.

Deeblogin kirjoittajat

%d bloggaajaa tykkää tästä: